Τηλ: 2810 314476 Fax: 2810 314477 info@securityfors.gr

Αριθμός Άδειας Λειτουργίας: 3015 / 39 / 60 / 259-κγ

IP NEXA INOX & IP NEXA Αλουμίνιο

Απλό αλλά με απεριόριστες δυνατότητες!

Όλα τα νέα κτήρια αλλά και σιγά-σιγά τα παλαιότερα εξοπλίζονται με δίκτυο LAN. Οι ιδιοκτήτες επωφελούνται από τις πολλές εφαρμογές που η IP τεχνολογία τους προσφέρει όπως: TV, internet ... τώρα και θυροτηλεόραση!

Απλά συνδέστε τις μονάδες στο υφιστάμενο δίκτυο LAN. Μία λύση peer-to-peer που λειτουργεί χωρίς server, έτσι το σύστημα είναι γρήγορο, σταθερό, ισχυρό και ποτέ δεν μπλοκάρει. Ο αριθμός των μονάδων σε ένα σύστημα είναι σχεδόν απεριόριστος (υποστηρίζει Class A, B και Γ δίκτυα Ethernet), κάνοντας ελάχιστο το εύρος ζώνης που απαιτείται. Οι αποστάσεις δεν είναι πρόβλημα πλέον! Μπορεί να γίνει εξ αποστάσεως συντήρηση, αλλαγές & αναβαθμίσεις. 

nexa inox

640*480 VGA κάμερα με led για την νύχτα με δυνατότητα απενεργοποίησης. Ρύθμιση ευαισθησίας μεγαφώνου και μικροφώνου, μυστικότητα συνομιλίας και εικόνας, ηχητικό σήμα επιβεβαίωσης της κλήσης, οι κλήσεις μπορούν να μεταφερθούν σε μια επιλέξιμη IP διεύθυνση σε περίπτωση που η οθόνη δεν απαντά ή κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου που θα καθοριστεί μέσα από το "λογισμικό διαχείρισης". Δύο έξοδοι ρελέ για την κλειδαριά ή άλλη συσκευή. Επιλέξιμος χρόνος ενεργοποίησης ρελέ 1-59sec, διαχείριση της μονάδας ελέγχου ανελκυστήρα, μέχρι 120 μπουτόν, εκατό κωδικοί ελέγχου πρόσβασης έως έξι ψηφία το καθένα.  

Η κομψότητα συναντά την τεχνολογία

Η νέα beoview οθόνη και θυροτηλέφωνο για επίτοιχη εγκατάσταση έχει μόλις 13mm πάχος. Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός, το αρμονικό φινίρισμα και η στιβαρή κατασκευή τους τα καθιστούν από τα πιο φινετσάτα της αγοράς. 

Μ700 - 7'' ΟΘΟΝΗ

m700 

Πλαίσιο από μαύρο πλαστικό ABS (RAL9005). Πλευρές από ανοδιωμένο αλουμίνιο, οθόνη αφής, πλήρως αμφίδρομη επικοινωνία ήχου με επεξεργαστή ακύρωσης ήχου, προαιρετικό ακουστικό, μνήμη με εικόνα σε αναπάντητες κλήσεις, με ημερομηνία και ώρα, προαιρετική εγγραφή κατά τη λήψη κλήσης ή συνομιλίας. Τα αρχεία μπορούν να ανακτηθούν από το admin του λογισμικού της κονσόλας, με την άδεια από τον χρήστη. Ενδοεπικοινωνία μεταξύ όλων ή επιλεγμένες μονάδες, σύνδεση με απεριόριστες μονάδες θυρωρείου και δυνατότητα κλήσης πανικού. Υπηρεσία Messenger από οποιονδήποτε υπολογιστή. Προγραμματιζόμενη είσοδος για το κουδούνι της πόρτας του διαμερίσματος μπουτόν ή σύνδεση συναγερμού. Έξοδος για ένα εξωτερικό κουδούνι. Διαστάσεις 227Π*139Υ*15B mm.

Μ300 - 3,5'' ΟΘΟΝΗ

m300

Πλαίσιο από μαύρο πλαστικό ABS (RAL9005). Πλευρές από ανοδιωμένο αλουμίνιο, μπουτόν αφής με ακουστική επιβεβαίωση, πλήρως αμφίδρομη επικοινωνία ήχου με επεξεργαστή ακύρωσης ήχου, προαιρετικό ακουστικό, μνήμη με εικόνα σε αναπάντητες κλήσεις, με ημερομηνία και ώρα, σύνδεση έως και πέντε οθόνες. Υπηρεσία Messenger από οποιονδήποτε υπολογιστή. Προγραμματιζόμενη είσοδος για το κουδούνι της πόρτας του διαμερίσματος ή σύνδεση συναγερμού. Έξοδος για ένα εξωτερικό κουδούνι. Διαστάσεις 161Π*101Υ*13B mm.

Α500 - ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟ

a500ip

Πλαίσιο από μαύρο πλαστικό ABS (RAL9005). Πλευρές από ανοδιωμένο αλουμίνιο, μπουτόν αφής με ακουστική επιβεβαίωση, πλήρως αμφίδρομη επικοινωνία ήχου με επεξεργαστή ακύρωσης ήχου, σύνδεση με μία μονάδα θυρωρείου και δυνατότητα κλήσης πανικού. Προγραμματιζόμενη είσοδος για το κουδούνι της πόρτας του διαμερίσματος ή σύνδεση συναγερμού. Σύνδεση εξόδου για ένα εξωτερικό κουδούνι. Διαστάσεις 95Π*139Υ*13B mm.

Pin It
securityfors car sidebar

24ωρο Service

Υπεύθυνο, εξειδικευμένο προσωπικό είναι πάντα στην διάθεση σας.

Περισσότερα...

sxesi empistosynis banner

2810 314476

24 ώρες στην διάθεση σας για κάθε σας ερώτηση