Στρατηγική συνεργασία SECURITY FO.R.S – ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΒΡΑΑΜ A.E. με τον πολυεθνικό κολοσσό G4S

Σε στρατηγική συνεργασία στο χώρο της ασφάλειας προχωρούν η κρητική εταιρεία SECURITY FO.R.S – ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΒΡΑΑΜ A.E. και ο πολυεθνικός κολοσσός G4S. Δύο μεγάλες εταιρείες στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας ανακοινώνουν με ιδιαίτερη χαρά τη σύναψη της στρατηγικής τους συνεργασίας, με κοινό όραμα την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους στην κρητική αγορά συστημάτων ασφαλείας.

Η εμπιστοσύνη που δείχνει η G4S στην τοπική εταιρία SECURITY FO.R.S επιβεβαιώνει τη δύναμη και την συνέπειά της στον κλάδο της ασφάλειας και της δίνει κίνητρο να συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά προς την ίδια κατεύθυνση.

Από 1/7/2019 η SECURITY FO.R.S – ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΒΡΑΑΜ A.E. είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της G4S στο νομό Ηρακλείου και Λασιθίου. Η συνεργασία αυτή αφορά την αποκλειστική διάθεση του συνόλου των υπηρεσιών ασφαλείας G4S, από την εταιρία SECURITY FO.R.S – ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΒΡΑΑΜ A.E.
Για τη SECURITY FO.R.S – ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΒΡΑΑΜ A.E. η φιλοσοφία παραμένει η ίδια, η αμεσότητα με τον πελάτη και οι προσωπικές σχέσεις Η εταιρία δεσμεύεται να συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες της ακόμα πιο υπεύθυνα όπως γίνεται εδώ και 40 χρόνια.