Θυροτηλέφωνο Bitron Σειρά Tclass

Μπουτονιέρα Tclass ευελιξία που κλέβει την παράσταση. H μπουτονιέρα ΤClass ήρθε να συμπληρώσει το νέο σχεδιαστικό στυλ της bitronvideo.

Ένα ευρύ φάσμα από ποικιλία και λειτουργικότητα, σχεδιασμένο από τον Ιταλό αρχιτέκτονα Trabucco. Έγχρωμη κάμερα ευρείας γωνίας, επιβεβαίωση κλήσης, μπουτόν απαλής πίεσης με φωτεινή ένδειξη, μπλε φωτισμός, εύκολη εγκατάσταση, εύκολη σύνδεση. Βαθμός προστασίας IP44 για κορυφαία αδιαβροχοποίηση και αντοχή σε φθορά.

Θυροτηλέφωνο Bitron Σειρά T-line

Θυροτηλέφωνο T-line κομψό και εργονομικό Μοντέρνο, σοβαρό, κομψό με λεπτό σχεδιασμό.

Ρύθμισης του ήχου κλήσης και απομόνωσης, ενδοεπικοινωνία με επιπλέον πλακέτα 6 μπουτόν, επίτοιχη ή επιτραπέζια τοποθέτηση λειτουργία με τεχνολογίες: 1+n, 4+n. Διαστάσεις: 82Π*220Υ*53Β mm. Η bitronvideo το 1987 κατασκεύασε το θυροτηλέφωνο με την τεχνολογία 1+n καλώδια. Με αυτήν την τεχνολογία επιτυγχάνουμε: 1. εξοικονόμηση στο κόστος καλωδίων. 2. 40% λιγότερος χρόνος εγκατάστασης. 3. εύκολη αντικατάσταση παλαιών θυροτηλεφώνων.

Θυροτηλέφωνο Golmar Σειρά Nexa

ΝΕΧΑ αλουμίνιο δημιουργώντας νέες τάσεις.
Καλώς ήρθατε σε μια νέα αντίληψη της μπουτονιέρας. Τα πλευρικά προφίλ κάνουν την μπουτονιέρα πιο ισχυρή, αλλά συγχρόνως δίνουν την αίσθηση ότι είναι μέρος του τοίχου. Απολαύστε την Nexa και κάντε τη δουλειά σας με ευκολία. Από ανοδιωμένο αλουμίνιο 1,8 mm. Μπουτόν από ανοξείδωτο χάλυβα. Η συνδεσμολογία των μηχανισμών γίνεται εύκολα μέσω επίπεδων καλωδίων, χωρίς να χρειάζεται συνδέσεις καλωδίων, με αποτέλεσμα μείωση του χρόνου εγκατάστασης και σταθερή λειτουργία για πάντα. Ρυθμιζόμενη κάμερα με λειτουργία στρέψη – κλίση. Επιπλέον μπορούμε να τοποθετήσουμε μηχανισμό πληκτρολογίου ή accesscontrol για άνοιγμα της πόρτα με κωδικό, με κάρτα ή με ηλεκτρονικό κλειδί.

Θυροτηλέφωνο Golmar Σειρά Nexa

ΝΕΧΑ inoxη στιβαρή πρόταση. Η NexaInox έχει όλα τα πλεονεκτήματα που παρέχει η χρήση της Nexa αλουμινίου, η συνδεσμολογία των μηχανισμών γίνεται εύκολα μέσω επίπεδων καλωδίων, χωρίς να χρειάζεται συνδέσεις καλωδίων, με αποτέλεσμα μείωση του χρόνου εγκατάστασης και σταθερή λειτουργία για πάντα. Προστατεύεται από ανοξείδωτο χάλυβα πάχους 3mm ANSI 316, κάτι που καθιστά την μπουτονιέρα ανθεκτική από βανδαλισμούς. Ειδική επεξεργασία για την αποφυγή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Μπουτόν από ανοξείδωτο χάλυβα.

Ρυθμιζόμενη κάμερα με λειτουργία στρέψη-κλίση.
Επιπλέον μπορούμε να τοποθετήσουμε μηχανισμό πληκτρολογίου ή accesscontrol για άνοιγμα της πόρτα με κωδικό, με κάρτα ή με ηλεκτρονικό κλειδί.
Μπορεί να αντικαταστήσει μια υπάρχουσα μπουτονιέρα Stadio.

Θυροτηλέφωνο Golmar Σειρά Nexa

Θυροτηλέφωνο TEKNA άψογο φινίρισμα.

Η κατασκευή ενός θυροτηλεφώνου δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Πρέπει να είναι κομψό, με άψογο φινίρισμα, εύκολο στην τοποθέτηση, σταθερό και κυρίως με εξαιρετική ποιότητα ήχου. Αν συμφωνείτε με τις παραπάνω βασικές απαιτήσεις, τα θυροτηλέφωνα της σειράς ΤΕΚΝΑ έχουν δημιουργηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Πλαίσιο από λευκό πλαστικό ABS (RAL 9003). Υψηλής ποιότητας μικρόφωνο και μεγάφωνο. Ενεργοποίηση-απενεργοποίηση ήχου κλήσης. Επιπλέον μπουτόν Τ-502. Αποσπώμενο καλώδιο για το ακουστικό. Επίτοιχη ή επιτραπέζια εγκατάσταση με βάση. Διαστάσεις: 85Π*220Υ*54Β mm. Καλώδια: 4+n, 5, 4, 3, 2, IP.

KIT Θυροτηλεφώνου Σειρά STADIO

Η κομψότητα του αλουμινίου, η ελαφριά καμπύλη προς τα έξω και η διάτρητη κάλυψη του θυρομεγαφώνου δίνουν την ξεχωριστή γραμμή στον σχεδιασμό.

Η ποιότητα των υλικών και η εξελιγμένη τεχνολογικά κατασκευή της μπουτονιέρας σας εξασφαλίζουν τον συνδυασμό της αντοχής και της υψηλής αισθητικής.

3 – 4 -5 οικογένειες

Μπουτονιέρα STADIO

Αλουμίνιο πάχους 1,8mm. Μπουτόν από ανοξείδωτο χάλυβα, τεχνολογία 4+n. Διαστάσεις 134Π*148Y*56Β mm.

Θυροτηλέφωνο PLATEA

Λευκό πλαστικό ABS (RAL 9003). Υψηλής ποιότητας μικρόφωνο και μεγάφωνο, ενεργοποίηση-απενεργοποίηση του ήχου κλήσης, επιπλέον μπουτόν, αποσπώμενο καλώδιο για το ακουστικό, επίτοιχη ή επιτραπέζια εγκατάσταση με βάση, τεχνολογία 4+n. Διαστάσεις 85Π*235Y*56Β mm.