Τηλεφωνικό κέντρο Samsung 7100

Με την ευρεία γκάμα εφαρμογών που υποστηρίζει, αποτελεί μία οικονομική, αλλά παράλληλα αποτελεσματική λύση για κάθε μικρομεσαία επιχείρηση.

Κατάλληλο για μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέχρι 32 εσωτερικά τηλέφωνα και 4 ή 8 ISDN/PSTN γραμμές αντίστοιχα. Άδεια για voip, αυτόματη τηλεφωνήτρια, SIP και H323.

Το VoIP τηλεφωνικό κέντρο Samsung 7100 είναι μια ευέλικτη εναλλακτική πρόταση με δυνατότητα σύνδεσης του τηλεφωνικού κέντρου με CRM, ERP και CTI εφαρμογές.
Με ενσωματωμένο Media Gateway Interface (MGI), Session Border Controller (SBC), Media Proxy Server (MPS) και VoiceMail δίνει τη δυνατότητα κάλυψης επιπλέον δυνατοτήτων μέσω modules που εγκαθίστανται στα 2 universal slots που διαθέτει.
Δύναται να υποστηρίξει έως 60 χρήστες ενώ είναι συμβατό με αναλογικές, ψηφιακές ή SIP γραμμές. Είναι 19 inc rack mountable, με RJ45 θύρες, έτοιμο να υποστηρίξει τοπολογία έως και 1000 sites.

Η SAMSUNG έχει την πολιτική χρήσης ανοικτής αρχιτεκτονικής σε όλα τα συστήματά της ώστε οι συσκευές, οι κάρτες και τα modules που χρησιμοποιούνται να είναι συμβατά μεταξύ τους, πετυχαίνοντας προστασία στην αρχική επένδυση.
Τα τηλεφωνικά κέντρα Samsung της σειράς OfficeServ 7000 μεγαλώνουν όσο και η επιχείρησή σας.

Συσκευές

DS 2100

Ειδική τηλεφωνική συσκευή χωρίς οθόνη

LCD38 SBD

Ειδική ψηφιακή συσκευή με οθόνη, 38 προγραμματιζόμενων πλήκτρων

LCD14 SBD

Ειδική ψηφιακή συσκευή με οθόνη, 14 προγραμματιζόμενων πλήκτρων, δεν υποστηρίζει σύνδεση με daughterboards

SLT with LCD

Απλή συσκευή με οθόνη